mail norsk engelsk
hovedbilde_forside

kontakt

Oso Consulting AS

Adresse:
c/o Delbæk
Hoffsveien 90
0377 OSLO

Telefon: +47 928 43 851
E post: bjorn@osoconsulting.no

 

Bjørn Delbæk

bjornBjørn Delbæk er eier og daglig leder i Oso Consulting. Han har lang og solid erfaring fra ulike lederstillinger innen næringslivet med fokus på HR og kompetanseutvikling fra større konsern som Orkla og Carlsberg Group.

Han har et globalt perspektiv på sine fagområder, blandet med god operativ og strategisk forretningsforståelse. Fra 2008 har han jobbet som konsulent og rådgiver. Før det var han Vice President og HR direktør samt medlem av toppledergruppen i Ringnes AS som er en del av Carlsberg Group.

Bjørn Delbæk har spisskompetanse innen rekruttering, executive outplacement og omstillinger, management audit og lederevalueringer. Han har omfattende forhandlingserfaring og arbeidsrettslig kompetanse samt generell tung erfaring fra HR-området. Bjørn Delbæk har bred utdannelse på masternivå med vekt på HR, ledelse og organisasjon samt offisersutdannelse fra Hæren og er i dag vernepliktig major.

Han har de senere år jobbet med mange ulike bransjer både i Norge og internasjonalt. Hans brede erfaring og gode nettverk gjør at han kan jobbe med nesten alle typer virksomheter og alle typer leder og spesialiststillinger.

Kontakt Bjørn Delbæk på:
mobil 928 43 851
e-post bjorn@osoconsulting.no


VÅR VISJON

Vår visjon er å være med på å utvikle og bygge norsk næringsliv. Vi kan bidra både gjennom å finne og utvikle de rette menneskelige ressurser samt delta i
organisasjonsdesign, omstilling, fornyelse og utvikling. Dette vil bidra til verdiskapning samt robuste og lønnsomme virksomheter.
I dette ligger en meget høy ambisjon, både på kundens og våre vegne.

 

 

Oso Consulting AS
Telefon: +47 928 43 851
E post: bjorn@osoconsulting.no

E24: e24.no/jobb/jobbekspertene

© 2011 Oso Consulting AS / Utviklet av goldspot